HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2006.03.07. 00:23 RUZSA_VIKTOR

Bár már jó féléve rebesgették, de csak mostanra vált publikussá, hivatalossá: költözünk! Mármint a Civil Rádió. Az eddigi kissé szűkre szabott, I. kerület Corvin téri stúdióból egy nagyobbmár jóval korszerűbb, tágasabb helyre, a "Fonó" Budai Zeneházba. Az eddigi egy helység helyett - a jelenlegi hírek szerint - kéthelységes stúdiónk lesz. Az első hírek - melyek már a költözködés konkrét időpontjáról, a március 19-i vasárnapról és az azt követő hét első két napjáról szólnak - tegnap kora este érkeztek, néhány perccel éjfél előtt pedig az első kép az új stúdióban folyó építési munkálatokról, az "alapozásról". Mivel Rádiónk minden héten szerda reggel fél héttől vasárnap reggel fél hétig ad műsort, egyéb időben a Fix rádió hallható az FM98-as frekvencián, három nap lesz a stúdió teljes felszerelésének átköltöztetésére - így mindenki, aki él, és mozog, gőzerővel dolgozik majd a minél gyorsabb és zökkenőmentesebb átállás érdekében.

(Én a magam részéről már kíváncsian várom a folytatást - de gondolom, ezzel sokan vagyunk így...)

Most még így néz ki az állítólagos stúdió - amelynek "látképe" talán még minden másra emlékeztet - de ahogy Magyar Ádám, Rádiónk Műszaki Igazgatója is írta a hozzá tartozó levélben: imádkozzunk, hogy addigra - mármint a költözés várható idejére - ne maradjon így!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr756083613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barbika 2006.03.09. 10:23:11

Szia kedves Viktor!! A múltkor említetted a Skype-t - nos, velem is beszélgethetsz ezeb keresztül! A Skype nevem Dionesque, vagyis az isnert csládi nevem alatt is biztosan meg tudsz találni - akár a régin, akár a mostanin! Álltalában úgy nap közben, kb. 16-17 óráig fenn szoktam lenni Üdvözöllek és puszzillak!!

VIKTOR 2006.03.11. 01:01:10

Szia, kedves Barbi! Köszönöm szépen üzeneted - ígérem, amint időm engedi, felhívlak majd. További kellemes olvasgatást nagy-nagy szeretettel - és egy hatalmas virtuális puszika, de jó cuppanós ám Neked oda!
süti beállítások módosítása