HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

MENEDÉK

2008.10.31. 20:41 RUZSA_VIKTOR

E hét szerdai, 2008. október 29-i, szerda esti "Fillagória" című műsorunkban vendégem Huszár Géza, a Menedék Alapítvány alapítója, vezetője volt.

A Menedék Alapítványt keresztény emberek hozták létre 1984-ben; Huszár Géza az alapítók egyike. Az öntevékeny csoportból lett alapítvány Budafokon, Bodrogon és Kiskunmajsán működtet anyaotthont, hajléktalanok valamint családok átmeneti otthonát és nevelőszülői hálózatot. Az a céljuk, hogy rendbe hozzák a hozzájuk fordulók életét, mégpedig úgy, hogy lehetőséget adnak ezeknek az embereknek arra, hogy ők hozzák azt rendbe saját maguknak. Ehhez meleg ételt, meleg ruhát, lelki támaszt vagy épp szállást tudnak kínálni. Huszár úr 1986 táján végleg úgy döntött, hogy otthagyja munkahelyét, és csak a rászorulókkal foglalkozik. A díj átvételekor a budafoki Mamásotthon vezetője, ugyanakkor szívügye a Kiskunmajsán részben az ő munkája nyomán létrehozott családok átmeneti otthona és hajléktalanszálló. Az erősáramú gépszerelő-fizikatanárból főállású, hivatásos Segítővé vált Huszár Géza idén szeptember 8-án elnyerte a "Pannon Példakép" Alapítvány 2008. harmadik negyedévi Példakép Díját, melyhez ezúton szeretettel és tisztelettel gratulálunk.

Rádiónk Szerkesztősége döntése értelmében ezen túl e műsornak ismétlése is lesz, minden páratlan héten szerdán, 14:00 órai kezdettel - így e műsor ismétlése november 5-én délután hallható.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr796083319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rácz Krisztina 2011.02.28. 14:37:53

S.O.S. Kétségbe esett 7hónapos kismama segítséget kér!!!! Budapesten és környékén szeretnék Anyaotthonban elhelyezkedni de eddig még nem sikerült egy intézménybe sem bekerülni mivel hatalmas a túljelentkezés!!! Minden kép Budapesten illetve a közelbe mert a párom itt dolgozik és ő az egyetlen aki támogat engem és a pici babánkat is aki Április végén érkezik. Első baba amit nagyon várunk a párommal. Jelenleg a BMSZKI szállón lakunk a Dózsa György út 152. alatt, de itt kisbabával nem maradhatok!!! Egy hasznos tipp-tanács-telefonszám nagy segítség lenne Ahova tudtam jelentkeztem de biztos vannak még ilyen Intézmények amiknek a létezéséről nem tudok Előre is köszönöm Minden hozzászólás nekem nagy segítség lehet!!!! Tisztelettel: Rácz Krisztina Email.:hiszti14@freemail.hu Tel.:06/30-517-08-58
süti beállítások módosítása