HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2006.03.04. 23:04 RUZSA_VIKTOR

"NÉZEM ŐT, S NEM LÁTOM MÁR, TUDOM, ELMENT RÉG, ÉS TÁVOL JÁR, DE BÁRHOGY ÉGET, BÁRHOGY FÁJ, MÖGÖTTÜNK AZ INTERSPÁR..."

Ezt a címet is adhatnánk a mai Interspar-születésnapi rendezvénynek, amely roadshow keretében ma délután Kispestre, az EuroPark-ba érkezett. Gyermekelőadás, bábművész, neves táncművészek, na és természetesen az esemény Sztárvendége: a CRYSTAL! A fenti cím Kasza Tibi egy kis rögtönzése a "Sosem múlik el" című daluk első versszakában...

Ezúton ezer köszönet mindenkinek a remek hangulatért, Kedves Berta és Csilla - két kedves lány, akiket anno szintén Crystal-koncertek alkalmával volt szerencsém megismerni - Nektek pedig, hogy eljöttetek, hogy újra együtt lehettünk!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr226083616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta 2006.03.04. 23:54:04

Helló Viktor! Ez még tök jól is rímel,hogy bárhol ég és bárhol fáj,mögöttünk az Interspar.Bár tudom,hogy ezt Isten igazából nem veled kéne közölnöm. Mindenesetre ez a délután fantasztikus volt.

Berta 2006.03.04. 23:57:59

Ja és Viktor! Hol a Koncz Zsuzsás poén! Ezt valahogy elfelejtetted.
süti beállítások módosítása