HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

"ÍM ITT E KŐ. DE FÖNTRŐL E KŐ SE LÁTHATÓ..."

2009.09.27. 14:03 RUZSA_VIKTOR

Manapság egyre több hírt hallunk arról, hogy a válságkezelő kormány 2010-ben milyen megszorításokat, anyagi megvonásokat, szigorításokat tervez a különböző fogyatékossággal élők érdekképviseleti szervezeteitől, a különböző közhasznú társaságoktól, alapítványoktól, miközben bizonyos – nem feltétlen helyes - dolgokra az eddigi támogatásoknak is a többszörösét költik. Mindeközben az érintetteket senki sem kérdezte, kérdezi meg, egyeztetésre szinte nincs, vagy legalábbis, ha van is, csak alig-alig nyílik lehetőség.

 

Vajon odafönt a döntéshozók tisztában vannak-e, hogy kinek mire van szüksége? Vajon mi, fogyatékossággal élők a minket tömörítő, érdekeinket képviselő szervezetekkel elég határozottak vagyunk-e, megmozgatunk-e minden követ, hogy odafönt is észrevegyenek bennünket? A fogyatékossággal élők helyzetéről, a munkavállalás lehetőségeiről beszélgettünk 2009. szeptember 24-én este 18 órától a Fonóban, a 2009-2010. évad Civil Klub sorozatában, nyílvános rádiófelvétel keretében, kerekasztal-beszélgetés formájában négy vendégemmel.

 

 

  

A Civil Klubról további részleteket itt tudhattok meg.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr646083249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása