HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2010-BEN A "PANNON PÉLDAKÉP" ALAPÍTVÁNY KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ ÉS -FEJLESZTŐ EMBEREKNEK SZÁNJA AZ ELISMERÉST

2010.01.03. 21:29 RUZSA_VIKTOR

2010-ben a "Pannon Példakép" Alapítvány közösségépítő és - fejlesztő embereknek szánja a "Példakép" Díjat. Javaslatot bárki tehet, és bárki lehet jelölt. Most először, magam is tettem javaslatot egy, a "Pannon Példakép" Alapítványnak küldöt emailben. Íme, kommentár nélkül...

*** *** *** *** *** *** *** *** ***

Tisztelt Kuratórium!

Engedjék meg, hogy magam és Kollégáim nevében sikerekben gazdag, békés boldog új esztendőt kívánjak, szeretném biztosítani Önöket arról, hogy a civil Rádió idén is figyelemmel kíséri munkájukat és az Önök által díjazottakat negyedévente bemutatni.

Most pedig - kérem - engedjék meg, hogy - eltekintve eddigi gyakorlatomtól - ezúttal magam is ajánljak egy embert, aki szerintem bőven megérdemelné a 2010. év egyik Példakép Díját. Ő pedig nem más, mint Orbán Viktor, aki - remélhetőleg nem vagyok ezzel egyedül - sokunk számára nem pusztán politikus, a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség Elnöke. Ha csak e titulusában tekintenék rá, rádiósként nem is tehetném meg, hogy javasoljam őt, hiszen a Civil Rádió soha semmilyen pártpolitikai szerepet nem vállal, nem húz egyik irányba sem. Mi a helyi ügyek közvetítője és a polgárok véleményének tolmácsolói vagyunk, a pártpolitika nem a mi asztalunk, és nem a mi dolgunk állást foglalni, hiszen Hallgatóink választási szabadságjogát, politikai meggyőződését magánügyként, tiszteletben tartjuk. Ugyanakkor hangsúlyozom, hogy a Civil Rádió mindíg is törekedett a tények pontos, hiteles közvetítésére - tesszük ezt a Példakép Díjazottak bemutatásakor is.

Honlapjukon olvastam, hogy az idei évben közösségépítő és - fejlesztő emberek jelölését várják.
Orbán Viktor Urat azért javaslom e díjra, mert a Puskás Akadémia alapítójaként nagyon szimpatikusnak találom, és örömmel láttam egy, az alábbi címen található "Győzni fogunk" című videójában, hogy rendkívül fontosnak érzi, szívügyének tekinti a fiatal utánpótlásválogatott kinevelését, támogatását. Egy ilyen embernek, aki nem mellesleg sportbarát kormány létrehozását is tervezi, igenis ott a helye, be kell állnia a PÉLDAKÉPEK sorába. Mint sportszerető ember, mint négy gyermekes családapa, megérdemli ezt a méltó elismerést. A sport, akár csak a zene, vagy egyéb művészetek, éppúgy közösséget épít, hiszen a sporttal foglalkozók mind szellemi-, mind fizikai állóképességük, akaratuk, jellemük, egymás iránti toleranciájuk, a másság elfogadásával kapcsolatban sokat tudnak fejlődni. A sportnak komoly csapatépítő, jellemformáló tevékenysége van. Aki csapatban helyt tud állni, az magánemberként is könnyebben boldogul az élet egyéb területén is.

Kérem, tekintsék meg

a http://www.orbanviktor.hu vagy

a http://orbanviktor.hu/latasserult_verzio.php?Rovat=hirek

címet!

Őszintén remélem, segítettem munkájukat, megkönnyítettem döntésüket, további eredményes munkát kívánok szeretettel és tisztelettel,

Ruzsa Viktor
Civil Rádió

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr486083221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása