HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

SZÁMADÁS - 2010.

2010.01.31. 18:56 RUZSA_VIKTOR

Ahogy ez már évek óta hagyoány nálunk a Civil Rádióban, idén is volt újévi Civil-party - ezúttal is kötetlen baráti beszélgetéssel, olyan emberekkel, Kollégákkal is találkozhattunk, akik a műsorrendünkből adódóan időben és térben távol állnak egymástól - de kizárólag emiatt. Amikor viszont stúdión kívül van lehetőségünk találkozni, mindíg nagyon jól érezzük magunkat. Idén s kiválasztották az elmúlt év Civil rádiósát - a Rádiónkat működtető Kuratórium 0 2009. év Civil Rádiósának Bíró Zsolt Kollégánkat választotta. Zsolt csaknem hat éve készít műsort nálunk, jelenleg két műsora hallható: csütörtök esténként 18:00 órakor jelentkező Gospel Café, és vasárnap regel 8:00 órakor jelentkező Református 2 x 30 perc, mivela műsor korábban csak félórás volt, nemrég azonban kétszer félórás lett. A január 28-án csütörtök este rendezett ünnepségen ltalam Zsolttal készített interjút soron következő Fillagória adásunkban hallhatjátok - Zsoltnak pedig ezúton is szeretettel gratulálunk!

Végezetül mára: ezúton szeretném megköszönni minden kedves Barátomnk, Ismerősömnek, Kollégámnak a születésnapi jókvánságokat! Hiába, 34 éves lettem, egy volt Kolléganőm megkérdezte, milyen érzés 34 évesnek lenni... :) Hát... Nem is tudom. Mindenesetre az biztos, hogy abban igaza van bölcs Barátaimnak, hogy az "öregség" szerencsére nem fáj...

Ezt az elektronikus képeslapot pedig Bertától kaptam - köszönet érte...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr926083218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása