HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

EGY U19-ES KOROSZTÁLYOS MAGYAR MOUNTAINBIKE-BAJNOK A CIVIL RÁDIÓBAN...

2010.01.07. 17:19 RUZSA_VIKTOR

E hét szerdai "Fillagória" adásunkban, az új év első adásában a - talán a hírtelen jött enyhülés okozta - fejfájással és a fejfájás okozta bágyadtsággal kűzködve bár, de töretlenül egy kellemes zenés beszélgetést hallhattak Halgatóink a 2009. negyedik negyedév második "Pannon Példakép" Díjasával, Pintér Tamás korosztályos magyar mountainbike-bajnokkal.
Pintér Tamás, gödöllői gimnazista, mountain bike magyar korosztályos bajnok:

Tamás korosztályos mountain-bike magyar bajnokként lett a Példakép Alapítvány díjazottja. A kerékpározás iránti szenvedélyét otthonról hozta, ugyanis három idősebb testvérével és szüleivel mindenhová - igazi környezettudatos családként - biciklivel közlekedtek. A nagyon fiatal, mindössze 17 éves jelölt versenyzőként először kisebb, helyi futamokon indult, majd a sikereken felbátorodva országos, sőt nemzetközi versenyeken is. Tavaly megszerezte a Magyar Bajnoki címet, megnyerte a négy nagy hazai maraton versenyből álló TOP Maraton sorozatot, benne a kiemelten rangos MVM Duna Maraton aranyérmét. A 2009-es szezonban három világkupa futamra is kijutott, és megnyerte a Magyar Kupa sorozat összetett első helyét. Igazi, nagy célja az ifjúsági, majd "felnőtt" olimpiákon való részvétel, ennek érdekében dolgozik nap, mint nap.

Tamás honlapjának neve is nagyon találó, hiszen a kerékpározás, a "gördülés" után szabadon: http://www.rollingrom.hu - ahogy fel is konferáltam adásunk elején: "Gördülő Tamás" - ez nem afféle nyelvbotlás volt, hanem ezel is igyekeztem célozni a névválasztás helyességére, beszédességére. Tamásnak is, akár csak a többi Példaképnek, ezúton is szívből gratulálunk, és további sok hazai sikereket, hiszen a jövő is fontos eseményeket tartogat számára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr726083220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása