HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

SZÁMÍTÓGÉPET ÉS GYORS INTERNETET MINDENKINEK!

2010.02.18. 18:25 RUZSA_VIKTOR

2010. február 17-i, szerdai "Fillagória" adásunkban folytattuk a "Többet érsz" program bemutatását, illetve a nyertesekkel készülő interjú-sorozatunkat. E hét szerdai adásunkban vendégem a stúdióban Mester Attila volt.

Mester Attila a Somogy Megyei Minoritás szervezetének alkalmazásában egy éven keresztül a hátrányos helyzetűek digitális felzárkóztatásért dolgozik majd. A végzettségét tekintve pedagógus, kulturális antropológus kutató társadalomtudományi eszközök segítségével méri fel a Somogy megyei kis közösségek szociokulturális hátterét, kommunikációs kultúráját, és ezekhez igazodva egyedi, a közösségre szabott informatikai képzést dolgoz ki és valósít meg. Helyi klubokat és önképző köröket épít ki, melyek fennmaradását éppen az ott elindított, a helyi ismeretekre és igényekre épülő programok biztosítják majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr406083216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása