HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

JELES NAPOK

2010.02.23. 00:30 RUZSA_VIKTOR

Nagy öröm ért mindnyájunkat kis családunkban.

Péter unokaöcsém (a képen bal szélső, ezüstszürke pólóban) e hónap elején diplomás villamosmérnök lett, miután sikeresen megvédte diplomáját. Januárban pedig betöltötte 25. életévét, de mivel a rengeteg munka, tanulás miatt csak nagyritkán tudunk személyesen találkozni, így az elmúlt hétvégén, szombaton ünnepeltük meg születésnapját és e jeles alkalmat anyai Nagymamáméknál.

Kedvenceink házunk táján is zajlik az élet. Az RTL Klub 2009-es tehetségkutatója, a "Csillag születik" verseny - melyben Veres Robi, MCDC is indult, akivel még tavaly decemberben egy közös fotózásra is futotta - egyik döntőse, Vásáry André, a különleges, szopránhangú énekes akkora népszerűségnek, sikernek örvend, hogy a Crystal énekese, producere, Kasza Tibi is felfigyelt rá, és néhány hete stúdiójában rögzítik André első szólólemezének dalait. Közben Tibinek azért jól megérdemelt pihenésre is van ideje, s közben pedig éppen ma, február 23-án ünnepli 32. születésnapját, amelynek alkalmából ezúton szeretettel gratulálok! A Crystal gitárosa, Berecz Sanyi is születésnapját ünnepelheti, csak ő épp egy nappal később, február 24-én. Sanyi (akinek második neve szintén Tibor) ráadásul még az Iwiw-en is visszajelölt, miután egy héttel ezelőtt ismerősnek jelöltem. Köszönet érte, és hasonló jókat kívánok szeretettel...!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr436083214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása