HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

EZ NEM ÁTVERÉS - DE JÓ VOLT! :)))

2010.04.11. 01:48 RUZSA_VIKTOR

Tegnapról mára virradóra egy újabb, hamisítatlan Crystal-koncertnek lehettünk részesei, mely egyúttal születés- és névnapi party is volt, hiszen a Crystal gyönyörű Dívája, Lajtai Kati április 8-án ünnepelte születésnapját, tegnap Zsolt napja volt, így Kasza Zsolt, a Zenekar billentyűse is ünnepelhetett. Jövő héten szerdán, április 14-én pedig Tibor névnapja lesz.
Így ezúton is Isten éltessen Titeket, kedves Barátaink, sok-sok szeretettel, sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánunk valamennyien!

Na és hol is lehetett volna máshol, mint a múlt ősszel már jól bevált másik kedvenc szórakozóhelyünkön, a Jam Pubban, amely egy jóval nagyobb szórakozóhely, mint a másik, az Old Man’s Pub, ahol annak idején Tibiék rendszeresen felléptek, így jóval nagyobb helyünk volt táncolni, kicsit szellősebb, és még kellemesebb.

Tegnap este fél kilenckor találkoztunk Bertával a 4-es és a 6-os villamos Széna téri megállójánál. Úgy volt, hogy még jönnek más ismerősök, Barátok is, de végülis kettesben mentünk Bertával, aki alaposan kitett magáért. Eddig soha nem látott, legalábbis tőle szokatlan öltözékben, szoknyában, nylonharisnyában, színházi öltözetben, szexi parfűmmel megtoldva. S természetesen, mint jó törzsrajongóhoz dukál, most sem maradhatott el a rengeteg ajándék, Katinak, Tibinek, na és persze Zsolkenak is, főképp képeslapok és saját versekbe öntött jókívánságok. A koncert nem sokkal este 10 óra előtt vette kezdetét, igaz, már kilenc előtt mindnyájan készen álltunk a kezdésre, de a zenekar még hangolt, s Kati és Tibi is csak kilenc után értek oda, mialatt a kísérőzenekar beállt. A vadonatúj slágerek mellett most sem maradhattak el a már rég megszokott, s mindig, s mindig újra és újrajátszott slágerek, és egy-egy feldolgozás sem. A csapatnak az sem szegte kedvét, hogy a két részből álló koncertnek éjfél körül egy rendőrségi razzija vetett véget. Az utolsó, a szokásos LGT-dalokból álló blokk végén – valószínűleg az egyik biztonsági őr – a hangosbemondóba bejelentette, hogy be kell fejezniük a bulit, mert kiérkezett a Rendőrség és a Vám- és Pénzügyőrség, és mindenki készítse elő személyi okmányait. Az persze számunkra nem derült ki a váratlan meglepetés oka, bevallom, én először poénra vettem a dolgot, és azt hittem, a „Kész átverés” Show forgatása zajlik a háttérben, mire Máthé Laci, az együttes basszusgitárosa koncert után erre irányuló kérdésemre „megnyugtatott”, hogy bár először ő is azt gondolta, valaki jót szórakozik, de idő közben ő is látta a bejáratnál álló egyenruhásokat. Így az utolsó blokk után a hangosbemondó utasítására a koncert véget ért, volt, akit a kijáratnál igazoltattak, sokunkat azonban nem – nyílván tudták, kit kell keresniük. Miután tehát minden Barátunkkal, zenésszel váltottunk néhány kedves szót, nem sokkal negyed egy után elindultunk hazafelé, a Blaha Lujza tér irányába tartó villamossal. A megállóban találkoztam egy kedves egykori interjúalanyommal, Miterliné Kovács Edittel, aki korábban a Fidelio Komolyzenei Fórum – ma Orgonabarátok.hu honlap – üzemeltetője, így gyakran ad interjút a Civil rádió komolyzenei műsoraiban, de egyszer „Fillagória” című műsorunkban is vendég volt, talán még telefonon beszéltünk egyszer, a látássérült orgonaművész, a Deák László művész-tanár által patronált Vida Gábor egyik hangversenye kapcsán. Edit nem egyedül, hanem egy kedves barátjával érkezett, így négyesben szálltunk fel az idő közben megérkezett villamosra, majd Berta a Mequart-ligetnél búcsúzott, mivel ő a nem messze lakó nagymamájához igyekezett, Editék a Nyugati térig utaztak, én pedig a Blaha Lujza térnél szálltam le, s indultam haza.

Egy hamisítatlan, kissé hűvöskés koratavaszi éjszaka után kissé csípős hajnalban zárom eme élménybeszámolót, remélve, hogy a következő kissé vidámabb véget ér majd – noha ez a nem túl vidám vég is egy kellemes hangulatú koncert zárása volt.

Köszönet ezért a Crystal-nak – mármint a remek muzsikáért és hangulatért!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr486083207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása