HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2006.03.17. 23:01 RUZSA_VIKTOR

Ma is zajlott a mi kis életünk a Civil Rádió stúdiójában...

Bár a Példakép Alapítvány Vezetőjével tervezett interjú mára nem jött össze, ellenbenkedves Barátom, Kollégám, Szörényi Tibi egy igazán jó hírrel fogadott a stúdióba érve: a két héttel ezelőtt nálunk vendégeskedő Franyó Zsolt "visszahívott" bennünket, következő hétfő esti "Mentőöv" című adásába, a Budapest TV-be. Március 20-án este 21:40-től tehát vendégei leszünk műsorának - élő adásban. Terveink szerint telefonon  jelentkezik majd be Liling Tamás, a Nonprofit Média Központ Alapítvány vezetője, a "Nézőpont - Váltás" médiaképzési program vezetője, akinek jóvoltából anno magam is elsajátíthattam a rádiózás  - legalábbis - alapjait, mert annak csínját-bínját az ember igazán soha sem sajátíthatja el - ezt folyamatosan tanulja, hiszen minden új műsor egy-egy újabb és újabb kihívás...  Érdemes lesz tehát figyelemmel kísérni az adást, Kedves Olvasók - na nem azért, mert én is benne leszek, hanem annak témája végett.

Mai adásunkban pedig amolyan "elektronikus lapszemlét" tartottunk Tibivel: böngészgettük a netet a stúdióban lévő adásgépről, s Tibi néhány aktuális hírt olvasott be, illetve ezek kapcsán az adás egyfajta kötetlen stúdióbeszélgetéssé  kerekedett. Kedves Tibi, ezúton is köszönöm a segítséged, és a TV-s szervezést!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr286083606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noémi 2006.03.19. 18:24:19

Szia Viktor! Nagyon jó a te blogod is. Az előbb Bertáét is megnéztem. A te blogodat is figyelemmel fogom kísérni. Csak így tovább. Puszi:Noémi!

Niki 2006.03.20. 22:21:37

Szió Viktor! Láttam a ma esti adást a Budapest Tv-n:) Nagyon tanulságos volt szerintem, kár hogy rövid volt ez a beszélgetés, tényleg van mit beszélni erről a témáról. Tetszik az ars poetikád is, bár szerintem azért nekünk "épeknek" is lenne mit változni, és ha nagyobb lenne az elfogadás, a tolerancia, és nem kezelnénk másként valakit, azért mert valamilyen fogyatékossággal született, vagy ahogy a műorvezető fogalmazott "hátrányos helyzetű". Ma rehabilitáció órán is pont erről beszlégettünk, miközben a fogyatékosügyi törvényt tanulmányoztuk, hogy a társadalmi szemléletnek is változnia kell, az integráció így valósulhatna meg igazán. Szívesen meghallgatnám pénteken a műsorodat, biztos jó lehet, sajnos nem tudom, hogy mikor lesz rá időm, de majd belehallgatok egyszer:) Szió, további szép estét! Puszi! Niki
süti beállítások módosítása