HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

MONDHATOM, NEM UNATKOZOM...

2007.02.27. 22:53 RUZSA_VIKTOR

Ez a hét is rengeteg munkával tellik – szerencsére. Mondhatom, nem unatkozom.

Az elmúlt hét szombat este sokan kísértük figyelemmel Barátaimmal a Magyar Televízió esti műsorát, azon belül is az élő egyenes adásban közvetített „Fonogram” Díjátadó Gálát, melyen több kategóriában is díjazták, a tavalyi év legsikeresebb előadóit. A Crystal – bár jelölt volt a 2006. év legjobb hazai popzenei albuma kategóriájában – nem nyert, egy általunk kevésbé ismert zenekar, a Magna Cumlaude kapta a díjat. A kicsit szomorkás hangulatban persze azért büszkeséggel töltött el az, hogy nálunk mégis továbbra is ők az elsők, szívünkben mindig is kiemelt helyen van az Együttes. Az idei Díjátadó Gála kuriózuma azonban mégis az volt, hogy annak fődíját a tavalyi év felfedezettje kapta, nevezetesen Ruzsa Magdi, aki idén május 10-én Helsinkiben, az Eurovíziós Dalversenynek otthont adó finn fővárosban képviselheti kis hazánkat – ezért büszkék vagyunk rá, hiszen méltán nyerte el ezt az elismerést. Én személy szerint nem a Megasztárban, hanem a tavaly augusztus 19-i Örömkoncerten nyújtott teljesítménye alapján ítélem meg őt, amikoris Lajkó Félix balkáni zeneszerző-hegedűművész és Zenekara kíséretével vajdasági népdalokat adott elő.

Az elmúlt vasárnap este pedig újra kinyitott az #Ezerhold szoba a http://www.lakatlansziget.hu chatszerveren. Múlt vasárnap és e hét hétfőn este csak teszteltük néhány Barátommal, de mostmár örömmel jelenthetem, hogy újra működik, így a 2004. február 29-én, Crystal-rajongók által alapított szobába mindenkit várok nagy-nagy szeretettel!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr926083481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Némber 2007.03.03. 11:25:58

ma van a blogod szülinapja. ünnepeld méltón! :)

Berta 2007.03.03. 21:05:41

Én is sok Boldog születésnapot kívánok a Hajnali Fény blognak!
süti beállítások módosítása