HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

JELES NAPOK (ÉS EGY RÉGI FÉNYKÉP, AMELY TALÁN 2005-BEN KÉSZÜLT - DE AZÉRT SZERINTEM FELISMERHETŐ

2007.08.05. 23:46 RUZSA_VIKTOR

Az idei nyár végén – hosszú szünet után – ismét lesz lehetőségünk találkozni kedvenceinkkel, a Crystal-lal, több alkalommal is, így nem árt felfrissíteni a szövegtudásunk (már ami a dalszövegeket illeti) – de jó lesz újra kikapcsolódni egy kicsit! Na nem, mintha más módon ez nem lenne lehetséges, bár mostanában elég keveset pihentem, az elmúlt hónapban még hétvégén is dolgoztam. Nem így ma, amikoris volt alkalmam egy kis lazításra. Készítek egy saját, különálló honlapot, amely egyelőre még csak itt hever a gépemen darabokban, nyílvánosan még nem érhető el, ehhez valamikor a közeljövőben kapok majd egy tárhelyet egy kedves barátomtól.

Most viszont négy jeles nap alkalmából szeretnék gratulálni: mindenek előtt Édesanyámnak, aki július 30-án ünnepelte névnapját, s akit e hét szerdán délután névnapi ajándékként egy Piramis koncert-DVD-vel leptem meg, mely egy 1992. december végén zajlott koncert felvételét tartalmazza, továbbá három Jóbarátnak (itt is és egy-egy virtuális képeslappal is): elsőnek kicsit megkésve bár, de töretlenül: Terecskei Ritának, a Zanzibar énekesnőjének, aki július 27-én ünnepelte születésnapját, valamint Krisztának és Bertának névnapjuk alkalmából (augusztus 5-6.) sok szeretettel! A Jóisten éltessen Titeket sokáig!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr296083443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta 2007.08.06. 22:32:30

Szia Kedves Viktor! Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat! Én meg egy fórumot indítottam (remélem nem haragszol a reklámozásért) melynek címe www.freeforum.hu/bertaforuma Egyenlőre is kicsi a témák köremikhez szólni lehet,de hamarosan bővülni fog ez.
süti beállítások módosítása