HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

"KASZÁÉK ELŐTT", "KASZÁÉK SZERINT" ÉS "KASZÁÉK UTÁN"

2007.08.27. 00:02 RUZSA_VIKTOR

Tibiék szívesen emlékeznek vissza egykori fiatalságukra - a Crystal Zenekar történetének kezdetére, amikoris Tibi és Gábor nem messze a Cserepesháztól, az Ond Vezér út 21-es számú házban, a VIII. emelet 33-ban laktak - egészen 2003-ig, amikoris egy hegyvidéki környezetben épült családi házba költöztek Gáborral. Ahogy Tibi fogalmazott, a szomszédok sok-sok kialvatlan éjszaka után utcabált rendeztek, amikor elköltöztek -, meg tűzijátékkal kedveskedtek nekik, miközben azt mondogatták: "Olyan kár, hogy elköltöztök..." :) Kati még egy újabb poénnal toldotta meg a történetet: A szomszédoknak új időszámítás kezdődött, vagyis volt "Kaszáék előtt", "Kaszáék szerint" és "Kaszáék után". :)

Na persze a tréfát félre téve - az akkoriban lakáskörülmények között zajlott próbák helyett ma már saját, korszerű stúdióval rendelkeznek, ahol továbbra is töretlenül alkotnak. Most pl. Tibi szólólemezen dolgozik, mely várhatóan idén Karácsony táján jelenik meg.

Kíváncsian várjuk!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr126083436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta 2007.08.27. 00:07:39

Viktor! Ez a kép nem idén készült,hanem két évvel ez előtt. :P

VIKTOR 2007.08.27. 00:29:49

Köszi Berta, igen, de ugyebár csak egy akkor készült kép volt. Nem baj, végülis az épület a lényeg. :))) De örülök, hogy tetszik...
süti beállítások módosítása