HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

EGY ÚJABB PRÓBA

2008.07.20. 19:10 RUZSA_VIKTOR

Ma - csaknem három hét után, egész pontosan 2 és fél - újabb próbát tartottunk Zenekarunkkal.

Nem sokkal délután egy óra után értek hozzám Ricsiék, Márk külön kocsival érkezett, így kettő után pár perccel már mindnyájan Csabiéknál voltunk. Miután Csabi stúdiójában az elmúlt két hétben más zenekarok is próbáltak, illetve készítettek felvételt, a teljes - eredetileg állandóan ott lévő - dobfelszerelést újra össze kellett állítani Márknak, mivel azt egyébként a másik zenekar saját cuccot hozott magával.  Háromnegyed háromkor, a beállást követően hozzáláttunk két új nótához, melyek címe: "Korunk Nérója", ez egy kicsit metálosabb, erőteljes dob-, torzított gitár- és orgona-hangzással, illetve "Múló szerelem", ez inkább flokrock, mivel ebben több népes hangzás van, zongora-vonós duál és furulya által. Az elsőt teljes egészében kidolgoztuk, illetve rögzítettük, a másikat még gyakorolnunk kell. Még a héten jóelőre megbeszéltük Ricsivel, hogy mostantól ő hoz egy Korg szintetizátort a próbákra, mert számunkra, illetve ehhez a műfajhoz megfelelőbb hangszínei vannak, például remek zongora-orgona-hangszínek.   Mivel Ricsinek és Márknak este még más dolga is akadt, és a stúdió is öt órától foglalt volt, így viszonylag hamar befejeztük - de ehhez képest keményen, az  előzetes tervnek megfelelően dolgoztunk.

Úton hazafelé Ricsit nem messze a Móricz Zsigmond körtéről átadtuk egy másik zenésztársának, akivel egy másik zenekar felvételére igyekeztek, mivel, mint korábban említettem , Ricsi több zenekarban is játszik, majd utána Melinda a Blaha Lujza térig hozott engem, így már fél hétkor itthon voltam.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr286083345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ricsosz 2008.07.25. 14:08:36

E! Má megin én vagyok. A múló szerelem remélhetőleg megszólal vasárnap én meg viszem neked a zsebhammondot -na márminthogy a Korgot- jól. De a "Korunk Nero-ja" az valami k*vajóóóóó! Csá, Ricsosz
süti beállítások módosítása