HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

MINDENKI MAGÁRA ISMER...

2008.07.24. 00:36 RUZSA_VIKTOR

Azért még most is emlegetjük ám az egy héttel ezelőtti Zöld Pardon-beli Zanzibar-koncertet. Főleg, hogy kedd óta  szűntelen-szakadatlan esik az eső, és szokatlanul hűvös az idő, alig 22-23 fok van.

Ez a kép most az este érkezett hozzám emailben Bertától - a Zöld Pardon honlapján találta. Erre válaszlevélben csak annyit írtam neki - megköszönvén a képet -, hogy a majmoknak ugyebár van egy olyan jó tulajdonságuk, melynek köszönhetően az állatvilág legfejlettebb lényei, hogy magukra ismernek - hát magam sem hazuttoltam meg a fajtám, ugyanis magamra ismertem. (Vajon ki is áll ott elöl, a kép baloldalán, a nézőtér jobb közepén, ki is  ez a szakállas, szemüveges?)  Mindenesetre jó kis buli volt, és e kép hűen tükrözi, hogy sokan szeretjük a Zanzibart, mert vagy félezren lehettünk ezen a koncerten.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr896083341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta 2008.07.24. 21:51:45

Ó nincs mit Vikotr,örömmel tettem: Mit ne mondjak,kissé brutál ez a kép rólam! dehát én ilyen vagyok egy átlagos Zanzibar koncerten!
süti beállítások módosítása