HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

KRISTÁLYOS KARÁCSONY!

2008.11.16. 23:14 RUZSA_VIKTOR

Éppen - szinte napra pontosan, vagy éppen, hogy talán csak nem napra pontosan - két éve, hogy a Crystal Zenekar "Világok hangjai" című  albuma megjelent - Kedvenceink egy új, immár az ötödik lemezükkel rukkolnak elő a napokban, "Karácsony" címmel. A mostani lemez nem egy önálló Crystal-album, vagyis nem tartalmaz saját szerzeményeket, saját szerzeményeket tartalmazó új lemez - az eddigi gyakorlattól ellentétben, mely szerint minden páros évben jelenik meg új lemez - majd jövőre jelenik meg. Minderről a Zenekar tagjai, Lajtai Kati, Kasza Tibi és Gábor ma este a Danubius Rádió "Hajrá, magyarok" című műsorában beszélt. Tibinek már vannak elképzelései, van már egy koncepció, mely szerint jövőre ismét nagy utazásra készülnek, hogy összegyűjtsék néhány tájegység, a világ különböző helyeinek nevezetes zenei stílusait, konkrétumokat azonban Tibi még nem árult el. A rövid, alig negyedórás riportban a kötetlen, baráti beszélgetés közepette három karácsonyi dalt játszottak le az új lemezről, melyek közül a legismertebb a "Kis karácsony, nagy karácsony..." kezdetű dal, melyet - és persze az albumon szereplő valamennyit - Crystal-os hangzásban hallhattunk. Az új lemez várhatóan a napokban kerül a boltokba - kíváncsian várjuk...!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr596083315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci 2008.11.17. 07:09:37

Sziasztok! A Világok Hangjai pontosan 2006.10.20--án került a boltokba Bp-n.(mi tetetteük k i Annával). Lesz rajta Crystal saját dal. pl. Béke,Ha velem élsz és szerintem az utolsó dal is saját. Mindenkinek ajálom az eredeti cd vásárlást! Laci ui. Viktor vedd meg barátaidnak,rokonoknak igazi szép ajándék.
süti beállítások módosítása