HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

ERZSÉBET- ÉS KATALIN-NAPI GÁLAMŰSOR A KISPESTI EUROPARK-BAN

2009.11.14. 21:19 RUZSA_VIKTOR

Ahogy ez már évek óta hagyomány, idén sem maradt el a szokásos Erzsébet- és Katalin-napi gálaműsor a kispesti  Europark-ban.

 

Délután 14 és este 18 óra között ismét neves hazai előadóművészek kedveskedtek nekünk produkcióikkal, a szervezők igyekeztek egyaránt örömet szerezni minden korosztálynak, a legkisebbeket  a Holó együttes szórakoztatta vidám, verses, zenés műsorával, majd egy nemrég debütált fiatal énekesnő, Barbi a tiniknek kedveskedett rövid koncertjével. Őt követte a Megasztár 2007-es felfedezettje, Király Viktor, s hogy az idősebbek sem maradjanak nosztalgia, vagy retro nélkül, az ország Katija, Kovács Kati és Horváth Charlie is megörvendeztetett minket egy-egy rövid koncertműsorral. Az egyes koncertek között természetesen nem hiányozhattak a nyereményjátékok sem, a koncertsorozat végén pedig Charlie az I. emeleti Saturnban dedikálta legújabb lemezét. 

 

Mi még előzőleg úgy leveleztük le Bertával, hogy ott  találkozunk a mozgólépcső előtti színpadnál, az Interspar bejárata előtt, így is történt, kb. kettő körül ért oda, én egy kicsit előbb ott voltam, s mivel még volt egy kis idő a gálaműsor kezdetéig, egy aktuális mobiltelefonszámlát is gyorsan rendeztem az egyik telefonüzletben. Arra számítottunk, hogy mások is jönnek a mi kis baráti társaságunkból, de végülis másokkal nem találkoztunk, így ketten voltunk Bertával az egyébként már jól összeszokott kis csapatból, s mivel utoljára a Havanna lakótelepen találkoztunk, még augusztus 15-én, így volt miről beszélgetnünk, mesélnünk egymásnak. Berta idő közben, még szeptember elején Horvátországban is volt egy hétig nyaralni családjával, így mutatott néhány,  a nyaralásukról készült fényképet, így a műsor első felében nem álltunk még a színpad elé, a fényképnézegetés után pedig még egy-egy italra is helyet foglaltunk az egyik közeli kávézóban, majd azután, mikor Kovács Kati kezdte el műsorát, mentünk  előre a színpadhoz.

A műsor után a metróig még együtt mentünk, majd ott búcsúztunk el egymástól, mivel Berta Kőbánya-Kispest felé, én pedig a Deák tér felé indultam, hazafelé.

 

 

S ha bár ma még csak november 14-e szombat van, minden kedves Erzsébet és Katalin nevű Rokonnak, Barátnak, Ismerősnek előre is  sok boldogságot kívánok e két jeles nap alkalmából sok szeretettel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr326083239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása