HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2006.03.03. 00:25 RUZSA_VIKTOR

... És még valami, még el nem felejtem, Kedves Olvasó!
Ha érdekel a csodálatos Crystal, és minden velük kapcsolatos dolgot szeretnél megtudni, illetve minden érdekel, ami róluk szól, a http://www.crystal.hu címen találod a Zenekar Hivatalos Weboldalát! Katt oda - ide a "Komment" -re pedig, ha nekem szeretnél üzenni!
Kellemes olvasgatást, és jó szórakozást!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr546083618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

42 RuleZ! 2006.03.03. 00:59:18

Szia! Remélem nem baj, ha tegezlek... várom a blogod folytatását. Üdv az oldalon :)

VIKTOR 2006.03.03. 02:05:13

Szia, Kedves RuleZ! Egyáltalán nem haragszom, sőt, megtisztelve érzem magam, hogy Te, mint az első hozzászóló, alig egy órával blogom létrejötte után reagáltál első bejegyzéseimre. Különben is, a netes világban, vagyis nálunk ez már csak így megy, ugye...? További jó olvasgatást, és ígérem, lesz folytatás, remélhetőleg nem is akármilyen! Továbbá: ez ugyan nem a reklám helye, de Neked is, és mindenkinek, akit érdekel: március 11-én, jövő hét szombaton este 20:00 órától a Művészetek Palotája Nemzeti Hangversenytermében a Crystal "Kelta varázs" címmel tartja utolsó "Trilógia" lemezbemutató nagykoncertjét - részletekért látogass el a http://www.crystal.hu vagy a http://muveszetekpalotaja.hu oldalra! Minden érdeklődőt szeretettel várunk oda (is)! Szeretettel, Viktor

Barbika 2006.03.03. 08:53:09

Szia kedves Viktor!! Igazán mondva, sose tudtam találni egy kis időt, hogy belenézzem a régi blogodra, de most úgy gondoltam: új blog - új esély, haha! Szóval itt vagyok, s tetszik nekem, ahogy részletesen megírtad az életrajzodat, legalábbis ami a tanulást, munkát és érdeklődéseidet illeti! Remélem kissé érzelmesebb rész is következik? Vagy túl kíváncsi vagyok? hehe Ahogy tudod, nekem mostanában alig van időm van netezésre, hiszen frissen sült feleség és anya vagyok! Amúgy igyekszem minél sűrűn látogatni ezt a kis helyedet! Sok szeretettel üdvözöllek Németországból! Puszika!

VIKTOR 2006.03.03. 18:15:13

Kedves Barbika! Nagyon örülök, hogy - bizonyításképpen, hogy az internet, íme, nem ismer határokat, vagyis határtalan - Németországból írtál nekem. Köszönöm kérdésed, válaszolnék is rá: igen, hogyne! Ahogy az élet hozza, természetesen nyílván lesznek majd érzelmesebb témák is. További jó olvasgatást, és minden jót Nektek, erőt, egészséget, sok-sok puszika, szia! Viktor

Sanyi a ló 2007.05.06. 17:06:01

Nem szeretem a Crystalt, sőt útálom a Kasza Tibor miatt. Olyan ellenszenves nagyképű, hogy az már fáj
süti beállítások módosítása