HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2006.04.09. 22:02 RUZSA_VIKTOR

Ma egy igazán színvonalas rendezvénynek lehettünk részesei a Városligeti Petőfi Csarnokban. Immár második alkalommal került megrendezésre e napon "A Dedikálás Napja", az "Együtt a Zenéért" mozgalom keretében, melyet a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége hívott életre Jeszenszky Zsolt elnökletével. E napon a magyar könnyűzene színe-java lépett fel, és adta hangját, arcát, nevét e nemes kezdeményezéshez, miszerint támogassuk a legálisan történő CD-vásárlást, és ne engedjük, hogy az interneten egyre terjedő zene- és videoletöltés, filecserélés elharapódzzon, jelentősen megkárosítva ezzel az Alkotóművészeket és az egyes Kiadókat.

Mindenek előtt ma reggel kilencre első utam a Déli pályaudvarra vezetett, ahol nem sokkal kilenc óra után megérkezett Noémi, egy kedves pécsi Fantársam, Barátom, két kedves barátnőjével. Onnan alig félóra utazás a 2-es metróval és az 1-es villamossal a Petőfi Csarnokig, ahol 10 órakor kezdetét vette e nagyszerű rendezvény, amely egészen este 18 óráig tartott. Nagy-nagy örömmel konstatálhattuk, hogy szinte minden zenei irányzat képviseltetve volt: kezdve a népzenétől (Nox) a jazzen át, egészen a popig (Unique, Crystal), sőt, egészen a hardrockig (Zorall, Junkies, Hooligans, Zanzibar). Minden egyes Előadúművész, Zenekar egy rövidke beszélgetés erejéig Jeszenszky Zsolt vendége volt a színpad jobb oldalán, s néhányan el is játszottak egy-egy nótát, kivéve a Zorallt, aki két dallal is kedveskedett. A Crystaltól a "Sosem múlik el" című slágert hallhattuk, majd egy rövidke beszélgetés, amolyan villámriport a Zenekar tagjaival. Tibiék elmondták - többek között -,hogy hamarosan, jövő kedden, szerdán forgatják a "Trilógia" albumról utolsó videoklipjüket, a "Repülj tovább" című dalból, aztán nekilátnak negyedik lemezük munkálatainak. Az új album címe: "Crystal - Világok hangjai". S ahogy a címe is takarja, a világ minden tájáról érkeznek majd kiváló zenészek, és adják produkciójukat az albumhoz. Ezen a képen a Crystal három tagja látható: balról jobbra: Kasza Tibi, Lajtai Kati és Kasza Gábor, amint dedikálnak a népes Rajongótábornak.

A műsor után este irány vissza a Déli pályaudvar, ahonnan nem sokkal háromnegyed nyolc előtt indultak vissza Noémiék a Pécs felé induló vonattal.

Ezen a képen balról jobbra: Noémi, Jómagam és Móni a Déli pályaudvar várójában, este hét után, nem sokkal a pécsi InterCity indulása előtt.  

Kedves Noémi, és minden kedves Barátom! Ezúton köszönöm Nektek, hogy velem voltatok - köszönet mindenért! Nagy-nagy öröm volt számomra, hogy kaptam tőletek valamit - egy igazán nagy dolgot: a barátságotokat! És ez a legfőbb dolog - köszönet érte! Továbbá köszönet a Szervezőknek és a Zenészeknek a remek hangulatért!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr596083597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noémi 2006.05.05. 23:19:11

Szió Viktor! Nagyon jól sikerült a ez a kép és köszike, hogy felraktad! :)

VIKTOR 2006.05.05. 23:20:41

Szioka, Noémi drága! Örülök, hogy tetszik a kép. További jó olvasgatást és rádióhallgatást baráti szeretettel, millió puszika, Viktor
süti beállítások módosítása