HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2006.04.14. 22:35 RUZSA_VIKTOR

Kedves Olvasók és Kedves Civil Rádió-hallgatók!

Ezúton szeretnénk megkérni mindnyájatokat, hogy legyetek segítségünkre!

Szeretnénk közvéleménykutatást tartani Rádiónk arculatáról, műsorairól, azzal kapcsolatban, hogy hogy tetszik a műsorunk, esetleg külön-külön is, egy-egy műsor, vagy az egész, úgy általában. Továbbá: mi nem tetszik? Min kéne változtatnunk, s milyen irányba? Milyen észrevételeitek, javaslataitok, kritikáitok, elvárásaitok vannak velünk kapcsolatban? Nem más ennek az oka, mint hogy szeretnénk megújulni - ha már fizikailag új stúdióba költöztünk, akkor ennek hallható jeleként még színvonalasabban, még igényesebben, szebben szóljunk az éterben, mind a rádió hullámain, mind a kábelhálózaton és az Interneten. Minden észrevételt, javaslatot, kritikát nagy-nagy érdeklődéssel és szeretettel várunk két telefonszámunkon: a 06 1 489-0999-es, valamint a 06 30 228-9800 -ás telefonszámon, utóbbira SMS-t is írhattok. Továbbá: a civilradio@civilradio.hu emailcímen, valamint az én magánemailcímemre is írhattok: civil2006@t-email.hu  - amely a nevem alatt is megtalálható, az egyes blogbejegyzések jobb alsó sarkában.  Rádiónk mostmár egyre magasabb (jel)szinten fogható és hallható az URH sávban az FM 98 MHz-es frekvencián, a UPC kábelhálózaton a 106.3 MHz-en, valamint a http://www.civilradio.hu oldalon, RealAudio-ban!  Ajánljuk magunkat - kérünk Titeket, hallgassatok minket!

Köszönjük szépen!

Ma egy új rovatot indítottunk útjára "Handycap" című adásunkban Szörényi Tibor Barátommal, Kollégámmal:  "Akadálytalanul" címmel. Ezen túl heti-, esetleg kétheti rendszerességgel (élethelyzettől függően) szeretnénk beszámolni a Budapesti Közlekedési Vállalat által indított felújítási munkálatokról, az ezzel járó forgalmi rend-változásokról, valamint arról, hogy hol és mikortól vehetők igénybe a Vállalat új, mozgáskorlátozottak számára is akadálymentesen használható járatai, autóbusazi, villamosai és trolibuszai. Mai adásunk első öt percében a BKV Sajtóirodájának vezetőjét, Schimmel Erzsébetet  hívtuk telefonon, aki tájékoztatást adott a következő, kétszer négyhetes időszakban történő, nagykörúti villamosvonal teljes felújításáról, illetve, hogy ez alatt az idő alatt - első körben a Moszkva tér - Blaha Lujza tér útvonalon villamospótló buszokkal utazhatunk, valamint, hogy igyekeznek megvalósítani, hogy ezen túl a villamosokra ne fel- hanem beszállhassunk, vagyis, hogy a felújított villamosmegállók járdaszintje egy szintbe kerüljön az újonnan forgalomba álló Combino villamosok padlószintjével, továbbá azt, hogy az egyes villamosmegállókhoz rampa segítségével juthatnak el a kerekesszékkel közlekedők. Továbbá az új villamosokon két, piktogrammal ellátott ajtó lesz, ahol biztosítják a kerekesszékkel közlekedők akadálymentes be- és kiszállását a járműből.    Ezután Szörényi Tibor Barátom, Kollégám élő, telefonos interjúját hallhattuk Kócziánné Szalai Terézzel, a "Mozgássérült Emberek Önálló Élete" (ÖNÉ) egyesület Elnök Asszonyával: az ugynevezett "Révész" szolgálatról, melynek lényege, hogy a felnőtt korban mozgáskorlátozottá vált embereket átsegítsék az új életbe, otthoni- és irodai ügyfélszolgálat, életmód-tanácsadás, lelki segélyszolgálat, az új helyzet elfogadtatása nem csak magával az Érintettel, hanem az ő környezetével, hozzátartozóival, rokonságával, stb.    Műsorunkban továbbá megemlékeztünk a Költészet napjáról is - József Attila születésének 101. évfordulójáról (április 11.) is - ha bár a szépirodalom nem témája műsorunknak, Tibi, mint zenei szerkesztő egy Latinovics Zoltán által előadott József Attila-verssel ("Április 11."), valamint  Konc Zsuzsa  "Nem mondhatom el senkinek" című, Karinthy Frigyes versére írt dalával kedveskedett a Hallgatóságnak.

Ezúton köszönjük Mindenkinek a támogatását: A Budapesti Közlekedési Vállalat Illetékesének, valamint az ÖNÉ Elnök Asszonyának az élő, telefonos bejelentkezéseket - a segítségüket, bízva abban, hogy a témában Érintett Embertársaink javát szolgálják.

Végezetül, de nem utolsó sorban: Kedves Tibor Barátom - téged is a Jóisten éltessen sokáig neved napja alkalmából, sok-sok boldogságot, erőt, egészséget kívánok Neked baráti szeretettel!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr346083595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta 2006.04.14. 22:39:12

Viktor! Kösy,hogy írtad,hogyjárnak a villamosok a nagykörúton,ugyains szánkékozok arra menni majd!Kérlek írd ki az ezzel kapcsolatos infókat! Előre is kösy! Berta kisasszony

VIKTOR 2006.04.15. 00:08:42

Berta Kisasszony, én éppen, hogy nem azt írtam, hogy hogy járnak, hanem, hogy hogy NEM járnak majd a villamosok a Nagykörúton - ha már egyszer végre eljutottunk idáig, hogy felujítják, rekonstruálják a teljes villamosvonalat. De nem baj, én már fél szavakból is értem, mire gondoltál, Bertám! :))))) Mindenesetre köszi a hozzászólásod, ígérem, igyekszem majd beszámolni a legfrisebb fejleményekről. Baráti szeretettel, VIKTOR
süti beállítások módosítása