HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2006.05.01. 16:45 RUZSA_VIKTOR

Májusi eső aranyat ér – tartja a jól ismert mondás.

Ez a mai napra is igaz, ugyanis tényleg arany napunk volt, a nem várt égi áldás ellenére.  Ma a Városligetben – ahogy ez már évtizedek óta hagyomány – Majálist tartottak, több hazai  Előadóművész, pl. Koós János, a Crystal, L.L. Unior és a United zenekarok léptek fel. A szakadó eső ellenére szép számmal összegyűltünk a Nagyrét közepén felállított színpad előtt, ki esernyővel, ki anélkül, netán esőkabátban vagy csupaszon, de jól érezte magát, s ha a  kezében lévő esernyő miatt tapsolni nem is volt képes, de az esernyőt lengetve üdvözölte a színpadon fellépőket.  Sajnos azonban délután fél kettő után véget vetettek a zenének az eső és sár miatt életveszélyessé vált elektromos berendezések  miatt, a további  programokat  az oldalsó sátrakban folytatták.

Jómagam a szabadtéri koncertek végeztével hazajöttem, mivel  itthon is akadt még néhány, pl. előregyártott rádióműsorommal kapcsolatos  dolgom.

 

Viszont fél négy felé felhívott Berta, újságolva a jó hírt, miszerint ő és még néhány kedves Rajongótársunk bejutott a  Syma csarnokban tartott délutáni zártkörű Interspar-rendezvényre, ahol szintén találkozhattak Tibiékkel is és még néhány szintén közismert és közkedvelt Művésszel. (Ja, hát aki benfentes, és protekciója van, kérem szépen… Ugye…) Mert állítólag a városligeti rendezvényen kaptak egy-egy karszallagot, ami a belépő volt oda. Mindenesetre csak egy kicsit irígykedek rájuk, olyan nagyon nem, végülis jól alakult a mai nap, s az időjárás sem szegte senki kedvét sem. Ezért persze köszönet illeti a Majális szervezőit, illetve a fellépő Művészeket!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr696083588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fergie 2006.05.01. 16:47:44

Hihetetlen az optimizmusod, már régóta olvaslak. Sok ember tanulhatna Tőled. :)

VIKTOR 2006.05.01. 23:43:43

Kedves Fergie! Köszönöm szépen az észrevételed, további jó olvasást és rádióhallgatást szeretettel, Viktor

Anna 2006.05.03. 15:58:53

szia!nagyon jó a honlap!Kérlek gyertek az enyémre is címe:www.infocrystal.gportal.hu

Anna 2006.05.03. 15:59:00

szia!nagyon jó a honlap!Kérlek gyertek az enyémre is címe:www.infocrystal.gportal.hu
süti beállítások módosítása