HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2006.05.13. 22:12 RUZSA_VIKTOR

E hét pénteken "Handycap" című rovatunkban egy, a Budapesti Gyengénlátók Általános Iskolájának tanulóival és két tanárával, illetve az Iskola  stúdiósával készült beszélgetést   hallhattak azok, akik a Civil Rádiót hallgatták, szokás szerint délidőben, 12:15 és 12:45 között.   A riportban meghívot vendégeimmel az Iskolában működő iskolarádióról beszélgettem, valamint jövőbeni terveikről.

Ma pedig újabb állomásához érkezett az Interspar Születésnapi Roadshow-ja - ezúttal az óbudai EuroCenter-hez, az 1-es villamos Bécsi úti végállomásához. Délután öt órakor találkoztam Bertával, Noémivel és Mónival az 1-es villamos Erzsébet királyné útján lévő megállójánál, egészen pontosan a megállóval szemközti McDonald's étterem teraszán. Majd onnan mentünk az EuroCenter-be, ahol remek hangulatú, egésznapos születésnapi rendezvény fénypontjaként este 18 órától a Crystal adott egy bő háromnegyedórás koncertet. A műsor után természetesen lehetőségünk volt pár szót váltani Tibiékkel, mielőtt tovább indultunk volna, majd utána irány az Árpád-híd, ahonnan a 26-os busszal át a Nyugati pályaudvarhoz, miközben Berta sok érdekességet mesélt Noémiéknek a Margit-szigetről, néhány nevezetességről, illetve megmutatta azt a Nyugati pályaudvarnál lévő éttermet, ahová gyakran betérnek Kriszta barátnőjével, de tavaly augusztus 7-én nekem is volt szerencsém velük tartani egy, a rossz idő miatt elmaradt Margit-szigeti Crystal-koncert helyett, amit aznap délutánra hírdettek a Palatínus Strandra. Csak hát sajnos az égiek már reggel közbeszóltak.  A Nyugati pályaudvarnál aztán Noémiék átszálltak a 6-os buszra, mert még  mentek egy szórakozóhelyre egy másik koncertre,   ahonnan majd vasárnap reggel indulnak haza egy reggeli pécsi vonattal. Mielőtt azonban még felszálltak volna, a nemrég feloszlott TNT Zenekar énekese, Dobrádi Ákos kocsiját vélték felfedezni, Móni egyből felismerte a rendszáma alapján. Integettek Ákosnak, állítólag ő viszonozta is a köszönést.   Aztán ők el, mi meg Bertával a 3-as metróra, ő a Kőbánya-Kispesti végállomásig, én meg a Deák térig, majd onnan haza. 

Ma is remek napunk volt, igazi koranyári időben, és forró hangulatban volt részünk - köszönet érte mindenkinek, akit illet, Nektek, Kedves Barátaim pedig,  hogy velem voltatok.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr696083581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta 2006.05.19. 21:44:57

Viktor! 3-as gomb a Crystal!
süti beállítások módosítása