HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

Társadalmi célú hírdetés jön... JÖN... ITT VAN! :)))

2006.07.31. 23:23 RUZSA_VIKTOR

Mostanában kevés időm van felnézni a Crystal-rajongók számára általam létrehozott chatszobába, a Lakatlanszigeten található #Ezerhold szobába. Viszont nemrég, talán egy-két hete több helyről, többektől kaptam visszajelzést, miszerint nem tudtak belépni a chatszerverre. Utánanéztem, idő közben karbantartás miatt valóban nem lehetett megnyitni a weboldalt – most viszont már újra működik, és – valamilyen okból kifolyólag – újra kellett regisztrálnom a szobát, de mostmár ismét él!

 

 

http://www.lakatlansziget.hu #Ezerhold

 

 

Várok mindenkit szeretettel! Gyertek, én is igyekszem úgy esténként kilenc-tíz óra felé fentlenni! Ha szeretnétek egy jót beszélgetni, ismerkedni, újabb- és újabb, kezdetben virtuális barátokra lelni, akikből később aztán akár fizikai-lelki barátok is lehetnek, akkor ott a helyetek, Kedves Olvasók!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr76083557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta 2006.08.02. 22:33:05

Viktor! Olyan jól megcsinálták azt a szobát,hogy nem tudok oda belépni!
süti beállítások módosítása