HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

ÚJBUDAI TÓPARTY RENDEZVÉNY A FENEKETLEN TÓNÁL - FOLYTATÁS

2006.09.04. 00:29 RUZSA_VIKTOR

Tegnap, szeptember 3-án, vasárnap folytatódott a kétnapos nyárbúcsúztató Újbudai Tóparty  Rendezvény a Feneketlen tónál.  Pontban déli 12-kor találkoztunk Krisztával a 4-es és a 6-os villamos Blaha Lujza-téri megállójában, ahonnan a Jászai Mari térre, a Szeráj étterembe mentünk egy jó kis ebédre. Kriszta beérte egy gyrossal, én viszont egy jó adag kemencében frissen sült csirkét ettem sült burgonyával, fokhagymával, na és persze savanyúkáposztával, majd egy jó erős feketét ittam.

Abaházi Csaba műsorvezető az Újbudai Tóparty Rendezvény színpadán 

Nagyjából fél kettő körül értünk oda a Budai Parkszínpad bejáratához, ahol már javában tartott a Tóprty Rendezvény második napja. A műsorvezető ezúttal Abaházi Csaba, a Danubius Rádió műsorvezetője, az egykori Sing-Sing zenekar énekes-gitárosa volt.

Auth Csilla az Újbudai Tóparty Rendezvény színpadán

A délután első felében divatbemutatók, gyermektánccsoport, majd Auth Csilla kedveskedett néhány dallal...

Mester Tamás és együttese

Utána Mester Tamás következett újjáalakult zenekarával...

Lola az Újbudai Tóparty Rendezvény színpadán

Utána Lolát hallhattuk, aki a "Hallja meg a világ" című dalával tűnt fel az RTL Klub Televízióban futó népszerű "Barátok közt" című sorozatban tűnt fel...

A Desperado együttes

A délután második felében az egykori V-Tech zenekarból kivált Kefír, majd a Desperado együttes műsorát hallhattuk. Közben egy jó hideg sör is  jól esett...

Szűcs Judith

Este fél nyolctól Szűcs Judith adott egy fergeteges, tüzes, igazi latinos hangvételű, régi és új dalaiból összeállított koncertet. Nagy örömmel töltötte el szívem, hogy gyermekkorom egyik kedvenc énekesnője a mai tizenévesek szívét is megdobogtatta, és legalább annyian táncoltak, s énekelték vele együtt  dalait, mint a mi harmincon túli korosztályunk.

A Fiesta Zenekar az Újbudai Tóparty Rendezvény színpadán

Legalább annyira népszerű ő is, mint az utána következő Fiesta...

A 2004-2005-ös Megasztár

... vagy az est záró atrakciójaként hallott Gáspár Laci, a TV2 "Megasztár" 2004-2005-ös  versenyének győztese, aki 2005-ben elnyerte  "Az év hangja"  címet. 

Egy igazán remekbeszabott koncertsorozatot hallhattunk, színvonalas fellépőkkel, remek műsorvezetőkkel és közönséggel - köszönet ezért mindenkinek, s kedves Barátaimnak, Bertának, Csillának, Krisztának és Barbinak, akikkel együtt lehettem!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr146083543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta a Crystal-Boszorka 2006.09.04. 22:44:58

Drága Viktor! Ne haragudj a kommentemért,de Gáspár Laci,csak a harmadik lett a 2004-es Megasztár-ben,ő csak a harmadik lett,de az tény és vló,hogy nagyon sikeresen befutott. Azt a bizonyos Megasztárt Tóth Vera nyerte.
süti beállítások módosítása