HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2009.09.03. 22:15 RUZSA_VIKTOR

Szeptember 2-i "Fillagória" adásunkban folytattuk a kéthete megkezdett sorozatunk, melyben a Vodafone Magyarország Alapítvány által létrehozott, támogatott "Többet érsz" program eddigi nyerteseit mutatjuk be Hallgatóinknak. Ezen az estén vendégem a stúdióban Pálfi Annamária újságíró-szerkesztő volt.

 Pálfi Annamária az Oltalom Karitatív Egyesület formabontó kiadványát, a Csillagszálló kulturális utcalapot szeretné hazánkban ismertebbé és elfogadottabbá tenni, ezáltal pedig a hajléktalanok életét, kapcsolatfelvételét és társadalmi elfogadtatását segíteni. Rendezvény-, kiállítás- és kulturális szervezői, szerkesztői gyakorlatának, valamint a kulturális és oktatási területen szerzett kapcsolatrendszerének köszönhetően Annamária sokat segíthet a lap ismertségének növelésében. A Csillagszálló kulturális utcalap célkitűzése többrétű: segíteni kíván a hajléktalanokon, közel szeretné hozni a szépirodalmat a tömegekhez, illetve az ismert magyar szerzők mellett a még ismeretlen, de tehetséges szerzőknek is publicitási lehetőséget kíván biztosítani.

A lapot több hazai lapterjesztő is méltán elismeri, így mi mást is kívánhatnék Annamáriának, mint további elismeréseket és sok energiát, további kitartást szeretettel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr586083256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása