HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

2009.11.25. 23:18 RUZSA_VIKTOR

Mai „Fillagória” adásunkba egy újabb stúdióvendéget hívtam meg, Glaserné Sedlák Gabriella, diplomás mentőápoló, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház Gyermekintenzív Osztályának munkatársa, vezető ápolója,   a Vodafone Magyarország Alapítvány „Többet Érsz” programjának 2009. évi egyik nyertese személyében.

                                                                                                              

„Töröljétek le a gyermekkönnyeket, a hosszú eső árt a virágoknak” – ezzel az idézettel kezdte motivációs levelét Glaserné Sedlák Gabriella, a Főváros Egyesített Szent István és Szent László Kórház Gyermekintenzív Osztályának vezető ápolója. Harminc év szakmai tapasztalattal a háta mögött Gabriella most a Szent László Őssejt Alapítvány munkatársaként szeretne segíteni a transzplantáció előtt álló és azon átesett beteg gyermekeken, illetve családtagjaikon. Célja a családok felkészítése, tájékoztatása, érzelmi és szociális támogatása a műtétet megelőzően, valamint a hazatérő kis betegek otthoni visszailleszkedésének segítése – az otthoni környezet felmérése és szükség esetén átalakítása, a családtagok és a beteg gyermek iskolájának (osztálytársak és nevelők) felkészítése az elkövetkező időszakra, a családorvos tájékoztatása.

Bízunk abban, hogy Gabriella a Szent László Őssejt Alapítványnál végzett tevékenységével nagyban hozzá tud járulni a transzplantált gyermekek és családtagjaik szenvedéseinek enyhításáhez, életük szebbé, jobbá tételéhez, a  kis betegek gyógyulásához. Mindehhez eredményes munkát, jó egészséget és sok erőt kívánunk szeretettel...!

                                 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr496083236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása