HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

EGY ÚJABB PÉLDAKÉP...

2007.02.07. 23:49 RUZSA_VIKTOR

E hét szerdai, február 7-i „Fillagória” adásunk vendége egy újabb Példakép – ezúttal Dr. Csermely Péter, a @Kutató Diákokért@ Alapítvány elnöke volt. Csermely professzor nemzetközi hírű tudós, aki ismertségét a tudományos kutatók utánpótlásának kinevelése érdekében veti latba. Hatalmas hálózatot hozott létre, mely a kutatás iránt érdeklődő diákok számára lehetőséget ad a szakmai kapcsolatok kiépítésére - ez a tudományos életben kulcsfontosságú. Az ötlet annyira pontosan eltalálta az igényeket, hogy már az első évben háromszáz kiváló kutató jelentkezett mentornak. Ma már nyolcszázan vannak, köztük a Nobel-díjas Oláh György, sok akadémikus, több volt és jelenlegi alkotmánybíró. A kutató diákok száma ma már ötezer körül van, közülük ezer határon túli magyar. A résztvevők által alapított egyesület az öntevékenységre épül, a szervezetet demokratikusan megválasztott vezetőik irányítják. A magyar mozgalom kezdeményezésére alakult meg a diákkutatók szövetségeinek nemzetközi hálózata.

Az érdeklődők a http://www.kutdiak.hu honlapon találnak bővebb információt az Alapítvány működéséről, illetve a jelentkezéssel kapcsolatban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr646083488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buy cialis 2007.05.26. 00:43:05

I just discovered your website, and I must say, I like it very much. Possibly, because, to my mind, there are some similarities to my style. Great thanks! Best wishes. http://www.asceditor.usm.edu/archives/_knobas/00000034.htm
süti beállítások módosítása