HTML

HAJNALI FÉNY

Friss topikok

Címkék

ODAKINT ŐSZI ESŐ - IDEBENT TAVASZI NAPSÜTÉS

2007.10.26. 00:37 RUZSA_VIKTOR

 

Az elmúlt hét vége és a mostani hét eleje kicsit összeolvadt, mivel ezév október 23-a keddre esett, így a 22-i hétfői munkanapot 20-án szombaton dolgoztuk le. Így viszont háromnapos szép hétvégét hagytunk magunk mögött. Vasárnap itthoni házimunkán kívül semmi különös dolog nem történt (mosás, takarítás, ahogy az lenni szokott), a hétfőt és a keddet viszont együtt  töltöttük  Melindával - most először, hogy Melinda két napot töltött el nálam. Az időjárás kedvezőtlen volt szabadtéri programokhoz, persze sokfelé zajlottak megemlékezések az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 51. évfordulója kapcsán, a békés megemlékezéseket a Fővárosban kisebb-nagyobb  rendbontások, szélsőséges tüntetések  zavarták meg, melyeknek azonban a rendőrség hamar véget vetett - ez azonban azon kívül, hogy mindezekről a televízióból értesültünk, mit sem befolyásolta a jó meleg itthon és a kettőnk szívében, lelkében uralkodó jó közérzetet.  A 22-i, hétfői nap egy hosszan átbeszélgetett éjszakával ért véget, amikoris megesküdtem Melindának, hogy a jövőben igyekszem többet foglalkozni, szeretnék minél többet  törődni a  Családommal, a Barátokkal, így vele is, szeretnék minél többet vele lenni, mert már szinte egészségtelenül sokat dolgozom, és nem biztos, hogy normális dolog az, ha az ember ennyire csak a munkájának él.  Jóleső érzéssel töltötte el szívem, hogy Melinda megígérte, hogy rá mindenben számíthatok, és megérti, ha időnként fáradt vagyok, mert sokat dolgozom, de bármikor bármit elmondhatok neki, ami belül a szívemet nyomja.     Sajnos a hosszú hétvége amilyen csodálatos volt, olyan gyorsan el is múlt,   a hétköznapok szürkesége változatlan, ám most mégis könnyebben viselem, tudva, hogy nemsokára újra találkozunk, méghozzá a most következő vasárnap.

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnalifeny2.blog.hu/api/trackback/id/tr86083420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki 2007.10.26. 23:03:58

Szia Kedves Viktor! tudom már rég jelentkeztem,sokminden zajlott velem az elmúlt időszakban, nyár elején megszereztem a diplomám, párommal összeköltöztünk, most meg dolgozok egy alapítványnál, de a blogodat szoktam azért olvasgatni:) Szívből örülök, hogy Melindával így egymásra találtatok, gratulálok nektek:) és nayon sok boldogságot kívánok! Niki
süti beállítások módosítása